aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑντίπαλος με Μέσι και Ρονάλντο ο Κάστανος;

Αντίπαλος με Μέσι και Ρονάλντο ο Κάστανος;

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Η έγκυρη ιταλική ιστοσελίδα, www.tuttosport.com, αφιερώνει σήμερα ένα εκτενές άρθρο για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως δανεικοί από τη Γιουβέντους. Το ρεπορτάζ αναφέρει χαρακτηριστικά πως το χειμερινό παζάρι των πρωταθλητών Ιταλίας θα αρχίσει πρώτα από τους δανεικούς ποδοσφαιριστές. Ήδη χθες παραχωρήθηκε, ο πιο γνωστός από όλους, ο Κροάτης Μάρκο Πιάτσα, στη Σάλκε για 6 μήνες.

Ανάμεσα στα ονόματα που γίνεται αναφορά βρίσκεται και του δικού μας, Γρηγόρη Κάστανου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λοιπόν, ο 19χρονος μέσος έχει απογοητεύσει στη Ζούλτε Βάρεχεμ όπου παραχωρήθηκε ως δανεικός για ένα εξάμηνο και ήδη αλλες ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να τον κάνουν δικό τους, πάλι με το ίδιο καθεστώς. Πρόκειται για την ισπανική Χετάφε (8η θέση στη La Liga), η Λεγανιές του Δημήτρη Σιόβα (13η θέση στη La Liga), ενώ μία κρούση έγινε και από τον Αστέρα Τρίπολης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ