aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΆντεξε την πίεση της Αθλέτικ και ξέφυγε στο +7 η Ρεάλ! (vid)

Άντεξε την πίεση της Αθλέτικ και ξέφυγε στο +7 η Ρεάλ! (vid)

Μπορεί, ο Λιονέλ Μέσι να πήρε την Χρυσή Μπάλα, όμως ο Καρίμ Μπενζεμά εξακολουθεί να σκοράρει χρυσά τέρματα. Μόλις, ο Γάλος πέτυχε το 35ο του γκολ μέσα στο 2021, όλο το κοινό του Σαντιάγκο Μπερναμπέου, άρχισε να φωνάζει το σύνθημα: «Χρυσή μπάλα στον Καρίμ», αναγνωρίζοντας την κορυφαία σεζόν της καριέρας του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κι αυτή τη φορά -όπως και με την Σεβίλλη- υπέφερε πολύ, όμως βρίσκει έναν μαγικό τρόπο να παίρνει τις νίκες -αισίως η διαφορά από την Ατλέτικο Μαδρίτης έφτασε στο +7.

Η βασίλισσα είχε ένα εκρηκτικό πρώτο εικοσάλεπτο με τρεις κλασικές ευκαιρίες (όπου δεν σκόραρε), είδε την Αθλέτικ Μπιλμπάο να παίρνει τα ηνία και να αγγίζει το 0-1, σε δύο περιπτώσεις με τον Ινιάκι Γουίλιαμς (23’ ,25’) και τον Ραούλ Γκαρσία (27’), όμως και πάλι βρήκε τον τρόπο να την γλιτώσει.

Ο Μπενζεμά έκοψε τα πόδια των Βάσκων με το γκολ στο 40ό λεπτό και από εκεί που η κατοχή ήταν 70-30 στο πρώτο μέρος, πήγε στο 50-50 στην επανάληψη.

Οι Μαδριλένοι αποφάσισαν να κάνουν διαχείριση ενόψει των καθοριστικών ματς με Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως δεν το πλήρωσαν.

Η Μπιλμπάο απείλησε δύο φορές με στατικές φάσεις, με τους Σανθέτ (75’) και Βέσγα (86’) όμως δεν ήταν η βραδιά της. Το 1-0 έμεινε ως το τέλος και η βασίλισσα διά πυρός και σιδήρου πήρε ακόμα μία επαγγελματική νίκη από αυτές που στο τέλος της χρονιάς δίνουν τίτλους.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ