aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΆντεξε και πήρε βαθμό με 10 παίκτες στο «Βαγιέκας» η Μπέτις

Άντεξε και πήρε βαθμό με 10 παίκτες στο «Βαγιέκας» η Μπέτις

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Ράγιο Βαγιεκάνο και Ρεάλ Μπέτις στο «Βαγιέκας» της Μαδρίτης, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της Κυριακής για την 20ή αγωνιστική της ισπανικής Λα Λίγκα.

Ανώτερη η Μπέτις στο πρώτο ημίχρονο, ξεκίνησε το παιχνίδι πιο δυνατά και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πάρει το προβάδισμα, ωστόσο έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 33′, όταν ο αμυντικός της Άλεξ Μορένο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για βίαιο μαρκάρισμα στον Παλαθόν.

Ωστόσο, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (45’+2′), όταν ο Σέρχιο Κανάλες σκόραρε από κοντά και προ κενής εστίας μετά από υπέροχη ομαδική προσπάθεια και τελική ασίστ του Έκτορ Μπεγιερίν.

Σαφώς ανώτερη η Ράγιο στο δεύτερο μέρος, πίεσε και δημιούργησε φάσεις για την ισοφάριση, στην οποία τελικά έφτασε στο 70′, όταν μετά από φάση διαρκείας μπροστά στα καρέ των φιλοξενούμενων, ο Μπαλιού τελικά βρήκε δίχτυα για το τελικό 1-1.

Έτσι, η Μπέτις παρέμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς, ενώ η Βαγιεκάνο παρέμεινε 7η, φτάνοντας τους 31.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ