aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Άνοιγμα» Κίκε Σετιέν προς τον Νεϊμάρ!

«Άνοιγμα» Κίκε Σετιέν προς τον Νεϊμάρ!

O προπονητής της Μπαρσελόνα, Κίκε Σετιέν, σε συνέντευξή του στο Bein Sports έκανε άνοιγμα στον Νεϊμάρ για επιστροφή και ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε να προπονήσει τον Βραζιλιάνο.

«Βεβαίως και θα ήθελα να προπονήσω τον Νεϊμάρ. Έχω φθάσει στο επίπεδο να προπονώ τον καλύτερο του κόσμου, τον Λιονέλ Μέσι. Αλλά σίγουρα θα ήθελα να προπονήσω τον Νεϊμάρ. Πώς θα γινόταν να πω όχι;», υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι ο επιθετικός της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες «μπορεί να είναι πολύ καλός» για την ομάδα της Μπαρσελόνα, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει το μέλλον του Αρτούρ, που φέρεται να είναι στόχος της Γιουβέντους.

Η «Μπάρσα» επιθυμεί τη συνεργασία του Λαουτάρο Μαρτίνες με τον συμπατριώτη του Λιονέλ Μέσι και ο Σετιέν ήρθε να προσθέσει «λάδι» στις εικασίες. «Είμαστε όλοι ξεκάθαροι ότι υπάρχουν τέσσερις ή πέντε ποδοσφαιριστές οι οποίοι παίζουν στη θέση του, που είναι εξαιρετικοί και ότι οποιοσδήποτε απ΄ αυτούς έχει αυτό που χρειάζεται για να παίξει για την Μπαρσελόνα», δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου στο beIN Sports.

Αναφορικά με τον Αρτούρ, που υποστηρίζει ότι δεν θα αφήσει το «Καμπ Νου» με δική του βούληση, παρότι οι Καταλανοί προσπαθούν να τον συμπεριλάβουν σε συμφωνία ανταλλαγής για τον Μίραλεμ Πιάνιτς, ο Σετιέν απέφυγε να τοποθετηθεί. «Αν το είπε αυτό, δεν έχω τίποτα να πω για το μέλλον των παικτών. Είμαι πολύ επικεντρωμένος στο τι μένει μπροστά, στη δουλειά μας. Θα χρειαστώ όλους τους παίκτες μου γιατί δεν γνωρίζουμε τις περιστάσεις και πώς θα εξελιχθούν μόλις συνεχιστεί η διοργάνωση», απάντησε.

Τέλος, για τον στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ, είπε: «Πάντα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, αλλά η ομάδα έχει το απαραίτητο υλικό για να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ