aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑνοιχτό το ενδεχόμενο απόσυρσης του Αγουέρο, πιο σοβαρή από την αρχική διάγνωση η κατάστασή του

Ανοιχτό το ενδεχόμενο απόσυρσης του Αγουέρο, πιο σοβαρή από την αρχική διάγνωση η κατάστασή του

Ο Αργεντινός θρύλος της Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει ν’ ακολουθήσει πολύ αυστηρή αγωγή και να ελπίζει πως ο οργανισμός του θα είναι τόσο δυνατός που θα τον βοηθήσει να επιστρέψει στο γήπεδο.

Ο Αργεντινός επιθετικός είχε αισθανθεί ταχυκαρδία σε ματς της Μπαρτσελόνα και οι εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί έδειξαν την αρρυθμία που του παρουσιάστηκε.

Έπειτα από εξονυχιστικό έλεγχο, αποφασίστηκε ο ποδοσφαιριστής ν’ απουσιάσει για τους επόμενους τρεις μήνες και να γίνουν νέα τεστ για να διαπιστωθεί αν μπορεί να επιστρέψει στη δράση.

Παρ’ όλα αυτά το El matí de Catalunya Ràdio αναφέρει πως τα αποτελέσματα των ελέγχων από τους οποίους περνάει ο Αγουέρο παρουσιάζουν συνεχώς αποτελέσματα που δεν είναι ενθαρρυντικά.

Έτσι, μεταφέρεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό το ενδεχόμενο να χρειαστεί τελικά ν’ αποσυρθεί ο ο θρύλος της Μάντσεστερ Σίτι, αν και ακόμα είναι πρώιμο το στάδιο αναφορικά με τους τρεις μήνες που του δόθηκαν ώστε να γίνει ελεγχόμενη η κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ