aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑνεπαρκή τα στοιχεία πως η Μπαρτσελόνα επηρέασε διαιτητές με την υπόθεση Νεγκρέιρα!

Ανεπαρκή τα στοιχεία πως η Μπαρτσελόνα επηρέασε διαιτητές με την υπόθεση Νεγκρέιρα!

Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση Νεγκρέιρα!

Οι Ισπανοί εισαγγελείς κατέθεσαν κατηγορίες εναντίον της Μπαρτσελόνα και δύο πρώην προέδρων – Σάντρο Ροζέλ και Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου – σε σχέση με το σκάνδαλο αυτό, που αφορούσε πληρωμές 8 εκατομμυρίων ευρώ στον πρώην αντιπρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας της Ισπανίας, Χοσέ Μαρία Ενρίκεθ Νεγκρέιρα από τους «μπλαουγκράνα».

Ωστόσο, όπως προκύπτει από το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων «EFE», μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι αυτές οι πληρωμές έφεραν τον επηρεασμό διαιτητών και αποτελεσμάτων από τον Νεγκρέιρα!

Υπάρχουν αποδείξεις ότι η Μπαρτσελόνα παραποίησε εμπορικά έγγραφα και ενεπλάκη σε απάτες, αλλά αν δεν προκύψουν στοιχεία που να τους κατηγορούν ότι επηρέασαν τους διαιτητές και τις αποφάσεις τους από πρώτο χέρι, πιθανότατα θα απαλλαγούν από αθλητικές κυρώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ