aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνέλαβε ο Ζιντάν να πείσει τον Ράμος να μείνει στη Ρεάλ

Ανέλαβε ο Ζιντάν να πείσει τον Ράμος να μείνει στη Ρεάλ

Το μέλλον του Σέρχιο Ράμος στη Ρεάλ είναι θολό μετά τις πληροφορίες που ήρθαν στην επιφάνεια τις τελευταίες μέρες και θέλουν τον αρχηγό της ομάδας προβληματισμένο από την κατάσταση στο κλαμπ και να αναζητεί νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

Σύμφωνα με τη Marca, η διοίκηση δεν θέλει να χάσει τον Ράμος και ανέθεσε στον Ζινεντίν Ζιντάν να τον μεταπείσει. Οι δύο άνδρες είχαν μια μακρά κουβέντα προ ημερών, με τον παίκτη να εκφράζει τις ανησυχίες του και τον προπονητή να προσπαθεί να τον κάνει να νιώσει άνετα και σίγουρος για το μέλλον της ομάδας.

Ο «Ζιζού» επιθυμεί διακαώς την παραμονή του 33χρονου αμυντικού, τον οποίο θεωρεί κομβικό για την ομάδα, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Πάντως το θέμα δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει πριν την επιστροφή του Ράμος από τις διακοπές του στις ΗΠΑ, όταν και θα γίνει η κρίσιμη επαφή με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Το βέβαιο είναι πως ο αρχηγός της Ρεάλ θα έχει προτάσεις αν θελήσει να αποχωρήσει, αν και μέχρι τώρα έχει προκύψει συγκεκριμένο ενδιαφέρον μόνο από την Κίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ