aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Ανατρεπτικός» Σουάρες και Ατλέτικο με καρδιά πρωταθλήτριας (vid)

«Ανατρεπτικός» Σουάρες και Ατλέτικο με καρδιά πρωταθλήτριας (vid)

Η Ατλέτικο ποτέ δεν πεθαίνει! Με τον Λουίς Σουάρες να την… ανασταίνει σκοράροντας δύο φορές στο τελευταίο τέταρτο (78’, 91’), η ομάδα του Σιμεόνε έφτασε στην ανατροπή και το διπλό στο Χετάφε (1-2).

Η Ατλέτικο ποτέ δεν πεθαίνει! Με τον Λουίς Σουάρες να την… ανασταίνει σκοράροντας δύο φορές στο τελευταίο τέταρτο (78’, 91’), η ομάδα του Σιμεόνε έφτασε στην ανατροπή και το διπλό στο Χετάφε (1-2), όπου εκμεταλλεύτηκε δεόντως το αριθμητικό αβαντάζ που απέκτησε στο 74’.

Οι πρωταθλητές βρέθηκαν πίσω στο 45’ από τέρμα του Μίτροβιτς, που ήταν το πρώτο γκολ που δέχθηκαν από τους «αθουλόνες» εδώ και 10 χρόνια (!), όμως το γύρισαν στο φινάλε, όπως ακριβώς έπραξαν και πριν από 10 ημέρες στην έδρα της Εσπανιόλ.

Παράλληλα συνέχισαν την εξαιρετική παράδοση που έχουν κόντρα στην ομάδα του Μίτσελ, από την οποία έχουν να χάσουν από το 2011. Σε δύσκολη θέση ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, αφού η Χετάφε παραμένει δίχως βαθμό έπειτα από 6 αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν αρκετά ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο και μπήκαν μπροστά στο 45’, σε μια φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή, με τον Μίτροβιτς να νικάει τον Όμπλακ και να γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής των «αθουλόνες» που σκοράρει κόντρα στην Ατλέτικο εδώ και 10 χρόνια!

Μετά την ανάπαυλα, οι «κολτσονέρος» ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους και πίεσαν, ενώ είχαν δοκάρι στο 68’ και στο 74’ απέκτησαν αριθμητικό αβαντάζ, με τον Αλενιά να δέχεται απευθείας κόκκινη κάρτα (έπειτα από χρήση του VAR) για μαρκάρισμα στον Κούνια.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (78’) ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα του Σιμεόνε, που βρήκε το πολυπόθητο γκολ με προβολή του Σουάρες. Η Ατλέτικο συνέχιζε να πιέζει και δικαιώθηκε στο 91’, με τον Ουρουγουανό στράικερ να νικάει με κεφαλιά τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 1-2.


Αναλυτικά η 6η αγωνιστική:
Τρίτη 21/9
Χετάφε-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2
(45′ Μίτροβιτς – 78′, 91′ Λ. Σουάρες)
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ράγιο Βαγιεκάνο (23:00)
Λεβάντε-Θέλτα (23:00)

Τετάρτη 22/9
Εσπανιόλ-Αλαβές (20:30)
Σεβίλλη-Βαλένθια (20:30)
Βιγιαρεάλ-Έλτσε (23:00)
Ρεάλ Μαδρίτης-Μαγιόρκα (23:00)

Πέμπτη 23/9
Γρανάδα-Ρεάλ Σοσιεδάδ (20:30)
Οσασούνα-Μπέτις (20:30)
Κάντιθ-Μπαρτσελόνα (23:00)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ