aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΆναψε... φωτιές ο Ιμπραΐμοβιτς, προανήγγειλε επιστροφή στην Ισπανία

Άναψε… φωτιές ο Ιμπραΐμοβιτς, προανήγγειλε επιστροφή στην Ισπανία

Η καριέρα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο MLS είναι πολύ πιθανό να ολοκληρώθηκε, έπειτα από τον αποκλεισμό των Λος Άντζελες Γκάλαξι στα φετινά πλέι-οφ και με ένα βίντεο στο Instagram ο Σουηδός… άναψε φωτιές σχετικά με μια πιθανή επιστροφή του στην Ισπανία.

Συγκεκρμένα, ο Ίμπρα λέει με λακωνικό τρόπο: «Γεια σου Ισπανία… Μάντεψε… Επιστρέφω».

Προφανώς δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα από το συγκεκριμένο βίντεο διάρκειας λίγων δευτερολέπτων, αλλά όπως λέγεται σε τέτοιες περιπτώσεις «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά».

Σε τοποθέτησή περί του μέλλοντός του στην Αμερική, έπειτα από τον αποκλεισμό της ομάδας του, ο Σουηδός είχε αποφύγει να τοποθετηθεί ξεκάθαρα και αρκέστηκε να δηλώσει: «Αν φύγω εγώ κανείς πλέον δεν θα θυμάται το MLS».

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος αγωνίστηκε στην Ισπανία με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα από το 2009 μέχρι το 2011, με ενδιάμεσο δανεισμό στη Μίλαν. Από τότε μέχρι σήμερα έχει εκφραστεί ουκ ολίγες φορές αρνητικά για εκείνον το σταθμό της καριέρας του, εστιάζοντας στη μη αρμονική σχέση του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ