aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ανανέωσε στην Ατλέτικο ο Σαούλ

Συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, μέχρι το 2021, υπέγραψε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Σαούλ Νίγκεθ, επεκτείνοντας το προηγούμενο συμφωνητικό κατά ένα έτος. 

Οι όροι της συνεργασίας του ποδοσφαιριστή με την ομάδα αναπροσαρμόστηκαν, με κυριότερο αντίκτυπο, φυσικά, στο οικονομικό σκέλος και τον μισθό που λαμβάνει ο 21χρονος μέσος.

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω αυτή τη φανέλα και να προσφέρω σε αυτό τον σύλλογο» είπε ο Σαούλ, ο οποίος ανήκει στην Ατλέτικο από το 2007, όταν και βρέθηκε στα τμήματα υποδομής της ομάδας, για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο ανδρικό τμήμα, στο ματς με τη Μπεσίκτας, για το Γιουρόπα Λιγκ, στις 8 Μαρτίου του 2012.

Πρόσφατα, πέτυχε το μοναδικό γκολ της νίκης επί της Μπάγερν Μονάχου στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Βιθέντε Καλντερόν», ενώ, κλήθηκε και στην προεπιλογή των Ισπανών ενόψει του Euro 2016.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ