aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΑνανεώνει μετά το Euro ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ανανεώνει μετά το Euro ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η ανανέωση της συνεργασίας του Κριστιάνο Ρονάλντο με την Ρεάλ Μαδρίτης!

Σύμφωνα με την «AS», οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στο οικονομικό και πλέον διαπραγματεύονται για την χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου, το οποίο θα επεκταθεί είτε ως το 2020 είτε ως το 2021.

Οι διαπραγματεύσεις κρατάνε εδώ και περίπου τρεις μήνες, εντατικοποιήθηκαν όμως μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να θέλει να εκμεταλλευτεί την… μέθη από την κατάκτηση του τροπαίου και να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το «deal».

Όπως αναφέρει η Μαδριλένικη εφημερίδα, ο 31χρονος επιθετικός θα βάλει την τζίφρα του στο νέο συμβόλαιο μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την Πορτογαλία (συμμετέχει στον 6ο όμιλο) στο Euro της Γαλλίας.

O σούπερ σταρ των «μερένχες» έχει ξεκαθαρίσει άλλωστε την επιθυμία του να παραμείνει στην Ρεάλ, ενώ κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την κατάκτηση του 11ου Ευρωπαϊκού, πήρε το μικρόφωνο και είπε τα εξής στους οπαδούς της «βασίλισσας».

«Θέλω να πω κάτι. Πρώτα από όλα, ευχαριστώ που μας πιστέψατε, χωρίς την υποστήριξή σας δεν θα μπορούσαμε να φέρουμε αυτό το πανέμορφο κύπελλο και πάλι εδώ. Η υπερηφάνεια είναι τεράστια, αυτή η άσπρη φανέλα μου ταιριάζει τόσο γαμ…να καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ».

Ο Πορτογάλος, ο οποίος πέρασε μερικές ημέρες ξεκούρασης στην Ιμπίθα, αναμένεται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου, ενώ την σκυτάλη των ανανεώσεων θα πάρουν οι Γκάρεθ Μπέιλ, Χεσέ Ροντρίγκες, Πέπε και Ίσκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ