aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑνανεώνει με αστρονομικές αποδοχές ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ανανεώνει με αστρονομικές αποδοχές ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

«Ριζώνει» στη Μαδρίτη ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Σύμφωνα με την «El Confindencial», χθες (31/5) έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα της Ισπανίας συνάντηση μεταξύ του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή, Χόρχε Μέντες και του γενικού διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης, Χοσέ Άνχελ Σάντσες.

Θέμα συζήτησης, φυσικά, το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών (λήγει το 2017), με την πρωταθλήτρια Ευρώπης να προσφέρει στον Πορτογάλο νέο τριετές συμβόλαιο με ετήσιες καθαρές αποδοχές άνω των 20 εκατ. ευρώ.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να εκμεταλλευτεί την ευφορία από την κατάκτηση του Champions League και να «δέσει» άμεσα τον Κριστιάνο ως το 2020, εξ ου και το γεγονός ότι στη συνάντηση με τον Μέντες έστειλε το «δεξί του χέρι», που συνήθως οριστικοποιεί τέτοιου είδους συμφωνίες.

Αν ο Κριστιάνο αποδεχθεί την πρόταση, το νέο συμβόλαιο θα ολοκληρωθεί όταν θα είναι 35 χρονών και θα έχει συμπληρώσει 11 χρόνια στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Έτσι, δεν θα αποκλείεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση φορώντας τη φανέλα των «μερένχες», εκπληρώνοντας την επιθυμία του ισχυρού άνδρα του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ