aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑνακοινώνει Μάρκος Αλόνσο η Μπαρτσελόνα

Ανακοινώνει Μάρκος Αλόνσο η Μπαρτσελόνα

Οριστική είναι η συμφωνία της Μπαρτσελόνα με την Τσέλσι για την αγορά του Μάρκος Αλόνσο. Ο 31χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός θα αποκτηθεί για 8 εκατ. ευρώ και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα» αποτελώντας την έκτη τους μεταγραφή μετά τους, Κεσί, Κρίστενσεν, Ραφίνια, Λεβαντόφσκι και Κουντέ.

Ο Αλόνσο δεν συμπεριλήφθηκε στην ενδεκάδα της Τσέλσι για τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν στην Premier League εναντίον της Έβερτον, καθώς θέλει να φύγει από τον σύλλογο, όπως δήλωσε χθες ο Τόμας Τούχελ. «Ζήτησε να φύγει και συμφωνήσαμε στην επιθυμία του», είπε ο Τούχελ στους δημοσιογράφους, μετά τη νίκη (1-0) της ομάδας του, που μάλιστα ήταν η πρώτη στο «Γκούντισον Παρκ» από το 2017. «Γι’ αυτό δεν θα είχε νόημα να τον βάλουμε στο γήπεδο».

Ο 31χρονος Αλόνσο έφτασε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» το 2016, αποτελώντας βασικό στέλεχος της ομάδας όλες τις σεζόν και μετρώντας 212 εμφανίσεις και 29 γκολ. Ως την Τρίτη αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις στη Βαρκελώνη και στη συνέχεια να υπογράψει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ