aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Άλωσε» τη Μαδρίτη και ξέφυγε στο +3 από τη Ρεάλ η Μπαρτσελόνα!

«Άλωσε» τη Μαδρίτη και ξέφυγε στο +3 από τη Ρεάλ η Μπαρτσελόνα!

Πέρασε από τη Μαδρίτη και έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της La Liga η Μπαρτσελόνα! Οι «μπλαουγκράνα» δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη μετά τη χθεσινή ήττα της Ρεάλ, και με μια σοβαρή και γεμάτη εμφάνιση, έφυγαν με σπουδαίο διπλό από το «Μετροπολιτάνο», επικρατώντας 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Primera division.

Στο φινάλε βέβαια οι Καταλανοί τα… είδαν όλα, με τον Αραούχο να βγάζει πάνω στην γραμμή το πλασέ του Γκριεζμάν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Αποτέλεσμα με το οποίο η ομάδα του Τσάβι παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 41 βαθμούς, ξεφεύγοντας μάλιστα στο +3 από τους «μερένχες», στη μεγάλη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για τον τίτλο.

Από την άλλη, οι «ροχιμπλάνκος» έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν την Μπέτις, μένοντας έτσι στην πέμπτη θέση και τους 27 πόντους, ενώ παράλληλα μετρούν μόλις μία νίκη στις πέντε πιο πρόσφατες αγωνιστικές…

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Ουσμάν Ντεμπελέ στο 22ο λεπτό, μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια του Πέδρι από τον άξονα, με τον 20χρονο άσο να «σπάει» δίπλα του στον Γκάβι και εκείνος με τη σειρά του να τροφοδοτεί τον Γάλλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος με ένα όμορφο τελείωμα νίκησε τον Όμπλάκ για το 1-0.

Οι «ροχιμπλάνκος», είχαν τρεις καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο να φέρουν το ματς στα ίσα, ωστόσο κανείς από τους Χιμένεθ (33′), Μολίνα (37′) και Γκριεζμάν (43′) δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, η Μπαρτσελόνα έλεγξε τον ρυθμό, έφερε το ματς στα μέτρα της και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο, πέρα μόνο από την τελευταία φάση και την τεράστια επέμβαση του Αραούχο στο 94′, στο πλασέ του Γκριεζμάν!

Τέλος, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, οι Σάβιτς και Φεράν Τόρες αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφού ήρθαν στα χέρια, με το σκηνικό να θυμίζει πιο πολύ… ελληνορωμαϊκή παρά ποδόσφαιρο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ