aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑλέξις Σάντσες: «Μπλόκο» από Τσάβι, χαλάει η επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα!

Αλέξις Σάντσες: «Μπλόκο» από Τσάβι, χαλάει η επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα!

Στον «πάγο» μπαίνει προς ώρας η φημολογούμενη επιστροφή του Αλέξις Σάντσες στην Μπαρτσελόνα! Τις τελευταίες ώρες τόσο ισπανικά όσο και ιταλικά ΜΜΕ θεωρούσαν «τελειωμένη» την μετακίνηση του Χιλιανού από το Μιλάνο στη Βαρκελώνη, με τον Λουκ Ντε Γιονγκ να ακολουθεί το αντίθετο δρομολόγιο.

Όμως, η τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση θέλει τον Τσάβι να δίνει εντολή να σταματήσουν οι διαπραγματεύσεις, ώστε πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε μία άλλη μεταγραφική υπόθεση του συλλόγου, αυτή του Φεράν Τόρες από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Τόρες αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή την κορυφαία προτεραιότητα του νέου τεχνικού της Μπαρτσελόνα όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του, με τις συζητήσεις ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Ο Σάντσες από την πλευρά του θα πρέπει λοιπόν να περιμένει έως ότου ολοκληρωθεί -με θετικό ή αρνητικό τρόπο- η υπόθεση Φεράν Τόρες στην Μπαρτσελόνα, ώστε στη συνέχεια να ληφθεί η απόφαση σχετικά με την δικη του περίπτωση από την διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ