aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑγριος ξυλοδαρμός για «στημένο» της Primera!

Αγριος ξυλοδαρμός για «στημένο» της Primera!

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο άνθρωπος που κατήγγειλε πρόσφατα τον πρώην πρόεδρο της Γρανάδα ότι έστησε τον αγώνα με τη Χετάφε στη φετινή Primera Division.

Πριν από σχεδόν τρεις εβδομάδες, συγκεκριμένα στις 16 Ιουνίου ο Χοσέ Γκερέρο Φερνάντες είχε καταγγείλει τον πρώην ισχυρό άνδρα της Γρανάδα, Ενρίκε Πίνα ότι στις 30 Απριλίου του έδωσε 600.000 ευρώ για να τις παραδώσει σε μέλος της Λας Πάλμας. Οπως υποστήριξε ο ίδιος παρέδωσε το συγκεκριμένο ποσό έπειτα τον αγώνα των δύο ομάδων στις 30/4.

Σε εκείνο το παιχνίδι η Λας Πάλμας αν και προηγήθηκε με 0-2 στο 12′, ισοφαρίστηκε στο 22′ κι έπειτα η Γρανάδα έκανε το 3-2 με τον πρώην του ΠΑΟΚ, Ρικάρντο Κόστα, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά έτσι την παραμονή της. Βέβαια ο Γκερέρο δεν έλαβε την αμοιβή που του είχαν τάξει κι έτσι προχώρησε στη συγκεκριμένη καταγγελία, με αποτέλεσμα να δεχτεί απειλές για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Εκείνοι που τον απείλησαν βέβαια δεν έμειναν μόνο στα λόγια, καθώς ο Γκερέρο δέχτηκε επίθεση από αγνώστους που τον μαχαίρωσαν όταν περπατούσε σε πάρκο της Γρανάδα κι όταν τον χτύπησαν του φώναζαν: «Που@@@ γιε, αν υποβιβαστεί η Γρανάδα θα σε σκοτώσουμε, εσένα και την οικογένειά σου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ