aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΆγριο κράξιμο σε Γκριεζμάν για την αποχώρηση Μέσι: «Εσύ φταις! Σήκω φύγε»!

Άγριο κράξιμο σε Γκριεζμάν για την αποχώρηση Μέσι: «Εσύ φταις! Σήκω φύγε»!

Ο Λιονέλ Μέσι από το βράδυ της Πέμπτης (5/8) αποτελεί επισήμως παρελθόν από την Μπαρτσελόνα. Μια είδηση που, αν μη τι άλλο, σόκαρε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Κι αυτό γιατί κανείς δεν περίμενε πως ο Αργεντινός θα αποχωρήσει από τους Καταλανούς έπειτα από 17 χρόνια.

Άλλωστε, η έσχατη φημολογία τον ήθελε να βρίσκεται μια «ανάσα» από την ανανέωση του συμβολαίου του. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Τζουάν Λαπόρτα στη συνέντευξη Τύπου του την Παρασκευή (6/8). Ωστόσο, η δύσκολη οικονομική κατάσταση των «μπλαουγκράνα» σε συνδυασμό με το Financial Fair Play της La Liga δεν τους «επέτρεψαν» να κρατήσουν τον 34χρονο.

Πρόκειται για ένα τέλος εποχής για την Μπαρτσελόνα. Μια «χρυσής» περιόδου με ηγέτη τον Μέσι, ο οποίος με τα χρώματα του ισπανικού συλλόγου πανηγύρισε 34 τίτλους συνολικά. Αποτελεί τον πρώτο σκόρερ (672 γκολ), αλλά και τον πρώτο σε συμμετοχές (778) παίκτη στην ιστορία του συλλόγου. Το «δέσιμο» του με την ομάδα και τον κόσμο της είναι πραγματικά τεράστιο.

Δεν είναι τυχαίο πως πολλοί οπαδοί των «μπλαουγκράνα» βρέθηκαν στο «Καμπ Νου» κι έκλαιγαν για την αποχώρηση του. Άλλοι, όμως, προχώρησαν σε πιο ακραίες αντιδράσεις. Μάλιστα, μερίδα εξ αυτών στοχοποίησε τον Αντουάν Γκριεζμάν, ως υπεύθυνο για την φυγή του Αργεντινού.

Οπαδοί σε Γκριεζμάν: «Ο Μέσι έφυγε εξαιτίας σου»

Το πρωί της Παρασκευής (6/8) κάποιοι οπαδοί της Μπαρτσελόνα βρέθηκαν έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας και μόλις είδαν τον Γάλλο άσο να έρχεται με το αυτοκίνητο του άρχισαν να τον κατηγορούν, φωνάζοντας: «Ο Μέσι φεύγει εξαιτίας σου». Άλλοι απαιτούσαν από τον ίδιο να φύγει από τον σύλλογο. Ο λόγος για τις κατηγορίες έχει να κάνει με την παραμονή του Γκριεζμάν στο «Καμπ Νου».

Βλέπετε, πριν από λίγο καιρό υπήρξαν συζητήσεις για την πώληση του Γάλλου διεθνή, ούτως ώστε ο Καταλανικός σύλλογος να εξοικονομήσει χρήματα για την παραμονή του Μέσι. Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, ο Γκριεζμάν βρέθηκε κοντά στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ωστόσο, εντέλει αποφασίστηκε να παραμείνει ο 30χρονος άσος, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω δεν είχε δεχτεί και τη μείωση συμβολαίου που του είχαν προτείνει οι «μπλαουγκράνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ