aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑγκουέρο για Μέσι: «Υπάρχουν 50% πιθανότητες να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα»

Αγκουέρο για Μέσι: «Υπάρχουν 50% πιθανότητες να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα»

Την άποψή του για το μέλλον του Λίονελ Μέσι κατέθεσε σε συνέντευξή του ο Σέρχιο Αγκουέρο. Ο πρώην επιθετικός των Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι, μεταξύ άλλων, βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή της Kings League του Ζεράρ Πικέ και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στον πρώην συμπαίκτη του και πολύ καλό του φίλο.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το αν πιστεύει πως θα επιστρέψει στους «μπλαουγκράνα», απάντησε πως υπάρχουν 50% πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο, ενώ πρόσθεσε πως ο Τζοάν Λαπόρτα πρέπει να κάνει τα πάντα για να τον πείσει να αγωνιστεί ξανά με τους Καταλανούς, καθώς θα πρέπει να αποσυρθεί φορώντας τη φανέλα της ομάδας που μεγαλούργησε.

«Το αίσθημά μου είναι πως υπάρχουν 50% πιθανότητες να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι. Νομίζω πως ο Λέο θα έπρεπε να αποσυρθεί εκεί. Η Μπαρτσελόνα είναι το σπίτι του, πρέπει να τελειώσει εκεί την καριέρα του. Ο Λαπόρτα πρέπει να κάνει μία προσπάθεια για τον φέρει πίσω», ήταν τα λόγια του Αγκουέρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ