aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑγκαλιά με το… σεντόνι η Σοσιεδάδ, νίκησε και την Αλμερία

Αγκαλιά με το… σεντόνι η Σοσιεδάδ, νίκησε και την Αλμερία

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ μετά τη σπουδαία νίκη επί της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» πήρε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο, καθώς επικράτησε της Αλμερία, εντός έδρας, με 1-0. Οι Βάσκοι πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στην επιστροφή της στους ομίλου του Champions League μετά από εννέα χρόνια. Είναι 4οι με 68 βαθμούς, στο +8 από τη Βιγιαρεάλ και αν τα Υποβρύχια δεν νικήσουν την Τετάρτη (24/5) την Κάντιθ τότε σφραγίζουν από τώρα το εισιτήριο τους για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 36′ όταν ο Σουάρες αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες. O Κούμπο βρήκε δίχτυα στο 45+4′ και έστειλε την ομάδα του με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος η Αλμερία δεν κατάφερε να αντιδράσει και το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Μοιρασιά στο Βίγκο με… χαμένη την Τζιρόνα

Η Τζιρόνα έμεινε στην ισοπαλία με τη Θέλτα στο Βίγκο και δεν κατάφερε να περάσει εκ νέου την Αθλέτικ Μπιλμπάο στη «μάχη» της Ευρώπης. Ο Πέρες στο 42′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 59′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στουάνι, όμως δεν βρήκαν το γκολ που χρειαζόντουσαν για να γυρίσουν το ματς και το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ