aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑυτό τον όρο έθεσε ο Σιμεόνε για να μείνει!

Αυτό τον όρο έθεσε ο Σιμεόνε για να μείνει!

Αισιόδοξοι είναι οι άνθρωποι της Ατλέτικο Μαδρίτης, παρά τις δηλώσεις του Ντιέγκο Σιμεόνε μετά τον χαμένο τελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αργεντινός τεχνικός ήταν ξεκάθαρα απογοητευμένος ενώ σε συνέντευξή του είχε αναφέρει πως έχει αρχίσει να σκέφτεται το μέλλον του.

«Αν χάνεις δύο τελικούς τότε ναι, είναι μεγάλη αποτυχία», είπε μεταξύ άλλων ο Σιμεόνε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό του Champions League.

Ο «Τσόλο» ξέρει ότι είναι ξεχωριστός για τους οπαδούς της Ατλέτικο και ο ίδιος δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για την ομάδα. Έτσι, για να παραμείνει στους «ροχιμπλάνκος», θέλησε να βάλει έναν όρο με τη διοίκηση. Ο Αργεντινός θέλει να αποκτήσει ποδοσφαιριστές που, σε συνδυασμό με τα ήδη υπάρχοντα αστέρια της Ατλέτικο, θα μπορούν να κοντράρουν ή και να ξεπεράσουν Μπαρσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

«Αν τα πράγματα συνεχίσουν να εξελίσσονται όπως τα τελευταία χρόνια δεν θα φύγω από την Ατλέτικο. Βλέπω πως η ομάδα θέλει να συνεχίσει αυτή την ανάπτυξη και αυτό μου επιτρέπει να γίνω και εγώ καλύτερος», δήλωσε στο «Radio America 1190» της Αργεντινής.

Ο Σιμεόνε άλλαξε ριζικά την Ατλέτικο από το 2011 όταν και ανακοινώθηκε, κατακτώντας 1 πρωτάθλημα, 1 κύπελλο Ισπανίας, 1 Europa League και 1 Super Cup μέχρι τώρα. Πέρα από τους τίτλους, κατάφερε να επαναφέρει τους «ροχιμπλάνκος» στην ευρωπαϊκή… αφρόκρεμα, ενώ είναι ο άνθρωπος που έκανε τους οπαδούς της Ατλέτικο να πιστέψουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στη κορυφή.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ