aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑυτή είναι προμήθεια του Ραϊόλα που δεν πληρώνει η Μπάρσα για τον Ντε Λιχτ

Αυτή είναι προμήθεια του Ραϊόλα που δεν πληρώνει η Μπάρσα για τον Ντε Λιχτ

Ένα κάρο χρήματα χρειάζονται για ν’ αποκτήσει κάποια ομάδα τον αρχηγό του Άγιαξ, Ματάις Ντε Λιχτ. Δεν είναι όμως μόνο η αποζημίωση στον Αίαντα και το συμβόλαιο του 20χρονου. Πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Μίνο Ραϊόλα ο οποίος βάσει των απαιτήσεών του ορίζει το μέλλον του Ντε Λιχτ, μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Ο Ιταλός ατζέντης που είναι τιμωρημένος από τη FIFA έως τις αρχές Αυγούστου και δεν μπορεί να εμπλακεί σε κάποια μεταγραφή, συνεχίζει να δρα κανονικά, όπως γράφει η Mundo Deportivo, απαιτώντας ένα υπέρογκο ποσό ως προμήθεια για να πάει σε κάποιο κλαμπ τον Ντε Λιχτ. Φυσικά, ο Ραϊόλα έχει πάρει περισσότερα στην καριέρα του, για παράδειγμα από τη μεταγραφή του Πογκμπά, αλλά και πάλι τα 8 με 10 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει ως προμήθεια για τον Ντε Λιχτ δεν τα λες και λίγα.

Η Mundo Deporttivo σημειώνει ότι υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν πρόβλημα να πληρώσουν τα χρήματα στον ατζέντη, αλλά η Μπαρτσελόνα στην οποία θέλει να παίξει ποδοσφαιριστής από τη νέα σεζόν, το αρνείται και αυτός είναι ο λόγος που η μεταγραφή έχει καθυστερήσει τόσο.

Οι Ισπανοί τονίζουν επίσης ότι στην περίπτωση του Φρένκι Ντε Γιονγκ, ο δικός του εκπρόσωπος είχε καλύτερες προτάσεις στα χέρια του, αλλά έκανε αυτό που ήθελε ο πελάτης του και χωρίς να πάρει χρήματα, ανάλογα με αυτά που ζητάει επί προσωπικού ο Μίνο Ραϊόλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ