aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

134 εκατομμύρια ευρώ για Εμπαπέ!

Λίγες ημέρες μετά την είδηση ότι η Μονακό δέχεται να πουλήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ με 190 εκατομμύρια ευρώ, η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να ετοιμάζει την πρότασή της για τον παίκτη.

Με σημαντικά χρηματικά ποσά να έχουν εισρεύσει τα ταμεία της «βασίλισσας» μετά τις πωλήσεις του Άλβαρο Μοράτα στην Τσέλσι και του Ντανίλο στη Μάντσεστερ Σίτι, ο πρόεδρος του μαδριλένικου συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, νιώθει πια πιο… άνετα ώστε να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δήλωσε δημόσια ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στην επίθεση, μετά την παραχώρηση του Μοράτα, και ο νεαρός Γάλλος επιθετικός, ο οποίος εντυπωσίασε την περσινή σεζόν με τις εμφανίσεις του τόσο στο γαλλικό πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε με τους Μονεγάσκους, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο.

Η Μονακό, βέβαια, ζητά ένα υπέρογκο ποσό για να δώσει τον Εμπαπέ, ωστόσο η Ρεάλ δεν είναι διατεθειμένη να δώσει 190 εκατομμύρια ευρώ.

Το… καλύτερο που μπορούν να κάνουν οι πρωταθλητές Ισπανίας για τον νεαρό Γάλλο είναι μια προσφορά που θα φτάσει τα 134 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ