aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΚριστιάνο Ρονάλντο: «Τα ρεκόρ είναι σπουδαία, αλλά είναι σπουδαιότερο να υπηρετείς τη χώρα σου»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Τα ρεκόρ είναι σπουδαία, αλλά είναι σπουδαιότερο να υπηρετείς τη χώρα σου»

Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων, πρώτος σε all-time συμμετοχές, ο απόλυτος θρύλος του διεθνούς ποδοσφαίρου. Το φιλικό προετοιμασίας με το Κατάρ ήταν άλλη μια αφορμή για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ώστε να κάνει δικό του ακόμα ένα σπουδαίο ρεκόρ, ξεπερνώντας αυτή τη φορά τον άλλοτε συμπαίκτη του, Σέρχιο Ράμος με την 181η του εμφάνιση με το εθνόσημο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες είχε προσπεράσει τον Ίκερ Κασίγιας στην all-time κορυφή των συμμετοχών στο Champions League με 178, εξέφρασε την απεριόριστη περηφάνεια του για το μεγάλο κατόρθωμα, το οποίο συνδυάστηκε και με ένα ακόμα, αυτό των 46 διαφορετικών χωρών κόντρα στις οποίες έχει πια σκοράρει! Και μέσω του επίσημου λογαριασμού του στα social media, δήλωσε ευλογημένος, πρωτίστως που εκείνος και οι συμπαίκτες του υπηρετούν τη φανέλα των Ιβήρων:

«Τα ρεκόρ είναι πάντα εκπληκτικά, αλλά αυτοί που υπηρετούν την εθνική μας ομάδα μπαίνουν σε ξεχωριστή διάσταση. 181 παιχνίδια με αυτή τη φανέλα, είναι 181 λόγοι για να νιώθεις περήφανος! Και το να σκοράρω κόντρα σε 46 διαφορετικές χώρες είναι κάτι που δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι ήταν πιθανό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ