aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κούμαν: «Τι να κάνω; Αυτούς έχω»

Εντύπωση έχουν κάνει οι δηλώσεις του Ρόναλντ Κούμαν που ακολούθησαν του τέλους τους αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν. Ο Ολλανδός τεχνικός μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου παραδέχθηκε ότι δεν είχε άλλη δυνατότητα να παρατάξει με άλλο σύστημα την ομάδα του επισημαίνοντας με περισσή ειλικρίνεια… «αυτούς έχω».

«Τι να κάνω με το σύστημα; Είχαμε τρεις επιθετικούς διαθέσιμους. Φυσικά και θα θέλαμε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Aλλά αυτούς έχω, αυτούς χρησιμοποιώ. Έχουμε παιδιά που είναι 18-20 ετών και έχουν τεράστιο ταλέντο, αλλά έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με άλλους», ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός σε δηλώσεις του που χαρακτηρίζονται κατά κάποιους και ως μπηχτές προς την διοίκησης της ομάδας και συνέχισε:

«Δεν θέλω να πω τίποτα για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα στο ματς κόντρα στην Μπάγερν. Αυτή είναι η ομάδα μας και στηριζόμαστε σε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές. Σε δύο τρία χρόνια όμως θα είναι πολύ καλοί όλοι τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ