aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΚλοπ: «Τίθεται θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η Νιούκαστλ είναι κάτι σαν την... European Super League»

Κλοπ: «Τίθεται θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η Νιούκαστλ είναι κάτι σαν την… European Super League»

Ο Kloppo δεν θέλησε να φανεί καλός αναφορικά με τις εξελίξεις στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Νιούκαστλ έπειτα από τη μεταβίβαση των μετοχών από τον Μάικ Άσλεϊ στο fund από την Σαουδική Αραβία.

«Αν το μελετήσουμε σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, ασφαλώς και θα γίνει υπερδύναμη η ομάδα τους. Όμως, είναι η τρίτη ομάδα στον κόσμο που πλέον ανήκει σε… μια ολόκληρη χώρα. Ασφαλώς και τίθενται ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πριν από μερικούς μήνες φωνάζαμε για την European Super League και τις 12 ομάδες, όμως, τώρα είναι σαν να δημιουργείται ένα πανίσχυρος σύλλογος που θα εξασφαλίζει θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ μόνιμα. Και επίσης δεν ξέρουμε τι ισχύει κι αν υφίσταται το Financial Fair Play. Τι θα σημάνει αυτή η αλλαγή για το ποδόσφαιρο σε γενικότερο πλαίσιο; Θα περίμενα μια ανακοίνωση από τον CEO της Λίγκας, τον Ρίτσαρντ Μάστερς…

Προφανώς η Πρέμιερ είπε “ας τους δώσουμε μια ευκαιρία να δούμε… “. Τώρα τα αφεντικά της Νιούκαστλ έχουν χρήματα ν’ αγοράσουν ολόκληρο το πρωτάθλημα» είπε ο κόουτς της Λίβερπουλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ