aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΚλοπ: «Δεν μου αρέσει o τρόπος παιχνιδιού της Ατλέτικο»

Κλοπ: «Δεν μου αρέσει o τρόπος παιχνιδιού της Ατλέτικο»

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον πρόσθεσε στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα στο «Wanda Metropolitano».

Ο Γερμανός τεχνικός δεν είχε μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τους «ροχιμπλάνκος» μετά την πρόκριση των Ισπανών μέσα στο «Άνφιλντ» τον Μάρτιο του 2020 και σήμερα βρήκε την ευκαιρία να εξηγήσει τους λόγους για τα λεγόμενά του και παραδέχθηκε ότι όντως δεν του αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού της Ατλέτικο.

«Ήμουν θυμωμένος, απογοητευμένος για πολλά πράγματα, για τη ζωή και έπρεπε να συγκεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο υπό περίεργες συνθήκες. Αμύνθηκαν σε επίπεδο παγκόσμιας κλάσης και με ό,τι είχαν. Για αυτό είπα ό,τι είπα τότε.

Τους σέβομαι απεριόριστα για όσα έχουν κάνει και έχουν πετύχει. Μου αρέσει το στυλ τους; Όχι πολύ, αλλά το λέω εγώ, χωρίς να σημαίνει κάτι. Μου αρέσει ένα διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να είναι πετυχημένοι και η Ατλέτικο είναι, αυτό είναι σίγουρο», είπε μεταξύ άλλων ο Γιούργκεν Κλοπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ