aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚιν: «Δεν δείχνουν σεβασμό στον Ρονάλντο»

Κιν: «Δεν δείχνουν σεβασμό στον Ρονάλντο»

Για άλλη μια φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε στον πάγκο, καθώς στην χθεσινή ήττα 6-3 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Σίτι, ο Έρικ τεν Χαγκ δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Πορτογάλο επιθετικό. Όταν ρωτήθηκε ο Ολλανδός τεχνικός για αυτή του την επιλογή, εξήγησε πως τον άφησε στον πάγκο προς σεβασμό στην μεγάλη του καριέρα, χωρίς να επεκταθεί περισσότερο.

Ο άλλοτε μέσος των «Κόκκινων Διαβόλων», Ρόι Κιν, υπερασπίστηκε τον Ρονάλντο στο «Sky Sports» λέγοντας πως η Γιουνάιτεντ δεν σέβεται καθόλου τον 37χρονο άσο και δεν επιτρέπεται να μένει στον πάγκο ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών.

«Νομίζω πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δείχνει σεβασμό στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Θα έπρεπε να τον έχουν αφήσει να φύγει το καλοκαίρι. Εντάξει, εσύ είσαι ο προπονητής, χρειάζεσαι επιλογές, αλλά δεν κρατάς τον Ρονάλντο απλώς για να τον αφήνεις στον πάγκο. Είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, τόνισε ο θρύλος του κλαμπ και πρόσθεσε: «Έχει αγωνιστεί σε μόλις ένα-δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η κατάσταση θα χειροτερεύει όσο περνάει η σεζόν. Μόνο ασέβεια δείχνει η Γιουνάιτεντ στον Ρονάλντο».
Κατέληξε, δε, λέγοντας: «Έπρεπε να τον αφήσουν να φύγει όταν υπήρχε η ευκαιρία. Είχε επιλογές, αυτό το ξέρω στα σίγουρα. Αλλά το να κρατάς τον Ρονάλντο και να τον αφήνεις στον πάγκο είναι γελοίο για έναν παίκτη σαν αυτόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ