aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΚίμιχ: «Σώθηκα από την κατάθλιψη μετά το Μουντιάλ χάρη στα παιδιά μου»

Κίμιχ: «Σώθηκα από την κατάθλιψη μετά το Μουντιάλ χάρη στα παιδιά μου»

Ο πρόωρος αποκλεισμός της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έριξε σε κατάθλιψη τον Τζόσουα Κίμιχ. Ο πολυσύνθετος άσος της Μπάγερν έφερε βαρέως τη δεύτερη σερί αποτυχία των «πάντσερ» σε Μουντιάλ και είχε περιγράψει την ημέρα του αποκλεισμού ως τη χειρότερη της ζωής του.

«Τελικά δεν έπεσα σε μια τρύπα. Συνέβη χάρη στα τρία μου παιδιά. Μαζί τους είναι δύσκολο να πέσεις σε μια τρύπα, έχεις άλλα πράγματα να κάνεις», τόνισε ο 27χρονος άσος. «Μετά το ματς άφησα τα συναισθήματά μου να μιλήσουν, δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις τέτοια πράγματα».

Ο Κίμιχ, ο οποίος δεν έχει παίξει από την 1η Δεκεμβρίου σε εγχώριες διοργανώσεις, όπως οι περισσότεροι Γερμανοί διεθνείς που αγωνίζονται στην Bundesliga, λέει ότι έχει πολύ κίνητρο να συνεχίσει μετά από «αυτές τις πολύ μεγάλες διακοπές».

Η Μπάγερν οδηγεί το πρωτάθλημα με τέσσερις βαθμούς διαφορά μπροστά από τη Φράιμπουργκ, και θα επιστρέψει στους αγώνες στις 20 Ιανουαρίου, όταν επισκεφτεί-για την 16η αγωνιστική- τη Λειψία, που είναι τρίτη, έξι βαθμούς διαφορά από την κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ