aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROΚιάερ: «Μετά τον Έρικσεν το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο σημαντικό για μένα»

Κιάερ: «Μετά τον Έρικσεν το ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο σημαντικό για μένα»

Η χρόνια που πέρασε ήταν για τον χώρο του ποδοσφαίρου αρκετά έντονη και επεισοδιακή. Ένας από τους «ήρωες» του 2021 ήταν και ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στο Euro 2020 έπειτα από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Ο αρχηγός της εθνικής Δανίας, Σιμόν Κιάερ, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο εν λόγω περιστατικό βοηθώντας τόσο τον Έρικσεν, όσο και τη σύντροφό του, η οποία έκλαιγε, ούσα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Guardian ανακήρυξε ποδοσφαιριστή της χρονιάς τον 32χρονο για τη στάση που επέδειξε όταν κατέρρευσε ο συμπαίκτης του.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική εφημερίδα ο έμπειρος αμυντικός μίλησε για την άσχημη εκείνη στιγμή, εξηγώντας πως μετά τα όσα συνέβησαν το ποδόσφαιρο για εκείνον έχει λιγότερη σημασία από ό,τι πριν.

«Η αντίδρασή μου ήταν παρορμητική και το ίδιο και όλων. Λειτουργήσαμε σαν ομάδα. Ο Κρίστιαν δεν είναι συμπαίκτης, είναι πάνω απ’ όλα φίλος μας. Αυτό το έκανε όλο πολύ πιο έντονο. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να προετοιμαστούμε για κάτι τέτοιο.

Μιλάω μαζί του. Αν ο Κρίστιαν και η οικογένειά του είναι καλά, τότε θα είμαι κι εγώ καλά. Εκεί βρίσκω την ηρεμία μου και αυτό μου αρκεί. Οι σκέψεις μου επιστρέφουν κάποιες φορές στον αποκλεισμό του Euro 2020 στον ημιτελικό από την Αγγλία. Αλλά τελικά ήταν δευτερεύον και το ποδόσφαιρο έγινε δευτερεύον για μένα. Δεν είναι τόσο σημαντικό όσο πριν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ