aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΚέβιν-Πρινς Μπόατενγκ: «Δεν μιλάω και δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τον αδερφό μου»

Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ: «Δεν μιλάω και δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τον αδερφό μου»

Ξεκάθαρος και χωρίς… εκπτώσεις στις αξίες του παρουσιάστηκε ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ, σε ερώτηση που δέχθηκε για τις εξωγηπεδικές περιπέτειες του αδερφού του, Ζερόμ, τονίζοντας ότι πλέον δεν έχει σχέσεις μαζί του.

«Έχω αποστασιοποιηθεί από τον Ζερόμ εδώ και πολύ καιρό», είπε σε συνέντευξή του στην «Bild» και πρόσθεσε: «Εκτιμώ και σέβομαι τους νόμους στη Γερμανία, αλλά απεχθάνομαι τη βία κατά των γυναικών. Δεν αποδέχομαι τις πράξεις του αδερφού μου και για αυτόν δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί του», είπε ο 34χρονος άσος.

Ο Ζερόμ Μπόατενγκ τιμωρήθηκε με ποινή 1,8 εκατ. ευρώ από το Δικαστήριο του Μονάχου για επίθεση και κακοποίηση της πρώην συζύγου του πριν από τρία χρόνια, κατά την περίοδο των διακοπών τους στην Καραϊβική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώην σύζυγός του ήταν η Κάσια Λένχαρντ, η οποία τον Φεβρουάριο του 2021 βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 25 ετών, με την Αστυνομία να κάνει λόγο για αυτοκτονία. Μάλιστα, το τραγικό συμβάν συνέβη μία εβδομάδα μετά την κοινή ανακοίνωση με τον Ζερόμ Μπόατενγκ ότι έχουν πια χωρίσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ