aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΚεντίρα: «Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης, αλλά είναι και μεγάλος εγωιστής»

Κεντίρα: «Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης, αλλά είναι και μεγάλος εγωιστής»

Συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο τόσο στην Ρεάλ, όσο και στην Γιουβέντους υπήρξε ο Σάμι Κεντίρα.

Ο Γερμανός μέσος, ο οποίος έχει ολοκληρωμένη άποψη για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, σε συνέντευξη που έδωσε στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» έσπευσε να τον αποθεώσει.

Ωστόσο ο ίδιος δοθείσης της ευκαιρίας δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι πολλές φορές ο CR7 δεν κοιτάζει να παίξει άμυνα, καθώς αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το πώς θα καταφέρει να σκοράρει.

«Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος με τον οποίο έχω παίξει. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι και μεγάλος εγωιστής. Δεν είναι ο καλύτερος στην άμυνα και κάποιες στιγμές δεν ασχολείται καθόλου με την άμυνα, αλλά δείτε πόσο κέρδισε. Ωστόσο, κάποιες φορές είναι καλό να έχεις μόνο εννιά παίκτες για άμυνα, αλλά να διαθέτεις και τα γκολ του Κριστιάνο. Είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά και πολλές φορές μας έδωσαν νίκες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ