aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΚέιν και Σάκα «καθάρισαν» την Ουκρανία και η Αγγλία είναι πρώτη (vid)

Κέιν και Σάκα «καθάρισαν» την Ουκρανία και η Αγγλία είναι πρώτη (vid)

Μετά το διπλό στην Ιταλία, σιγά μην… κολλούσε ενάντια στην Ουκρανία η Αγγλία!

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έκανε το 2/2 στον 3ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024 λυγίζοντας τους Ουκρανούς με 2-0 στο Γουέμπλεϊ, έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Μπουκάγιο Σάκα και Χάρι Κέιν.

Τα «τρία λιοντάρια» είχαν εξαρχής τον έλεγχο του ματς ωστόσο άργησαν να φτάσουν στο γκολ. Εντέλει, το πρώτο εξ αυτών ήρθε στο 37ο λεπτό, όταν ο Σάκα σέντραρε από τα δεξιά και ο Κέιν σκόραρε με κοντινή προβολή, ανοίγοντας το σκορ στο Γουέμπλεϊ.

Οι Άγγλοι πρόλαβαν να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο, με τον Σάκα να περνά αυτή τη φορά στον ρόλο του εκτελεστή και να κάνει το 2-0 με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή (40’).

Όπως αναμενόταν, ο ρυθμός ήταν πεσμένος στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να αδυνατούν να δημιουργήσουν και τους Βρετανούς να κρατούν με άνεση το υπέρ τους προβάδισμα – έχοντας και μερικές καλές στιγμές για τρίτο γκολ, που όμως δεν μετουσιώθηκαν σε αυτό.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ