aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΚατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης ο Ντάνι Άλβες: Σκέψεις να παραδώσει τα διαβατήριά του!

Κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης ο Ντάνι Άλβες: Σκέψεις να παραδώσει τα διαβατήριά του!

Αίτημα αποφυλάκισης από τη φυλακή Brians 2 της Καταλονίας κατέθεσαν οι δικηγόροι του Ντάνι Άλβες.

Ο 39χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμπληρώσει ήδη τρεις μήνες στο σωφρονιστικό ίδρυμα, εκεί όπου κρατείται από το 20 Ιανουαρίου, καθώς φέρεται να βίασε 23χρονη κοπέλα σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης. Μάλιστα, στην πέμπτη και τελευταία του κατάθεση, η οποία έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες, παραδέχθηκε πως υπήρξε ερωτική επαφή με το φερόμενο θύμα, ωστόσο τόνισε πως ήταν με τη συγκατάθεσή του.

Υπενθυμίζεται πως στις προηγούμενες τέσσερις δεν είχε παραδεχθεί κάτι από όλα αυτά, καθώς όπως είπε, δεν ήθελε να… χαλάσει τον γάμο του. Πέραν αυτού, αίτημα αποφυλάκισης είχε κατατεθεί και παλαιότερα, αλλά ο δικαστής ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο, καθώς θεώρησε πως είναι πολύ πιθανό να διαφύγει από τη χώρα, λόγω της οικονομικής επιφάνειας και των διασυνδέσεων που μπορεί να έχει.

Για τον λόγο αυτό, όπως αναφέρουν ισπανικά και γαλλικά ΜΜΕ, υπάρχουν σκέψεις να παραδώσει στις Αρχές τα διαβατήριά του, προκείμενου να διευκολυνθεί το έργο του, καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να φύγει από την Ισπανία. Πάντως, οι δικηγόροι διέψευσαν το εν λόγω σενάριο, με τις επόμενες μέρες να είναι κρίσιμες για αν θα παραμείνει ή όχι στη φυλακή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ