aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCONFERENCE LEAGUEΉττα χωρίς κόστος για τον απογοητευτικό Ολυμπιακό και πάει για κλήρωση… φωτιά!

Ήττα χωρίς κόστος για τον απογοητευτικό Ολυμπιακό και πάει για κλήρωση… φωτιά!

Απογοήτευσε ο Ολυμπιακός στην Αμβέρσα! Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με μόλις 1-0 (χάρη στον εξαιρετικό Βατσλίκ) από την Αντβέρπ, με το αποτέλεσμα να μην τους κοστίζει μετά το 1-1 της Φενέρμπαχτσε με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αφού δεν μπορούσαν ούτε να ανέβουν αλλά ούτε και να πέσουν από τη δεύτερη θέση.

Μόνο ο Βατσλίκ διασώθηκε, με την Ολυμπιακό να είναι ακίνδυνος και να φτιάχνει μηδαμινές καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία και να βγάζει πολλά προβλήματα στο μεσοαμυντικό κομμάτι.

Ο Μπαλικισά το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μόλις στο 7’, με τους «ερυθρόλευκους» να μην βγάζουν αντίδραση σε κανένα διάστημα… Περιμένουν πλέον την Δευτέρα τον αντίπαλό τους για τη φάση νοκ-άουτ του Europa League.

Το ματς

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το ματς για τον Ολυμπιακό, αφού οι γηπεδούχοι έφυγαν ταχύτατα στην κόντρα επίθεση και το σουτ του Μπαλικισά βρήκε και στον Σισέ και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Βατσλίκ για το 1-0 στο 7’. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ολυμπιακός έφτιαξε φάση αλλά η κεφαλιά του Παπασταθόπολου πέρασε λίγο άουτ, ενώ μερικά λεπτά αργότερα το σουτ του Εμβιλά μπλόκαρε ο Μπουτέζ. Η Αντβέρπ άγγιξε το 2-0 στο 22’ αλλά ο Βατσλίκ έβγαλε το τετ-α-τετ του Μπένσον, ενώ ο Μπατάιγ δεν βρήκε εστία στο 35’ και το 1-0 υπέρ των Βέλγων παρέμεινε ως το φινάλε του ημιχρόνου.

Ο Μαρτίνς έκανε τριπλή αλλαγή στο ημίχρονο ρίχνοντας τους Μασούρα, Αγκιμπού, Ελ Αραμπί αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έμοιαζαν κουρασμένοι και χωρίς νεύρο, δεν απειλούσαν και μάλιστα δέχονταν αρκετές φάσεις. Παρόλα αυτά, ο Βατσλίκ με τρομερές επεμβάσεις στο δεύτερο μέρος κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα και ήλπιζε πως οι συμπαίκτες του θα φτιάξουν κάποια ευκαιρία για να αποφύγουν την ήττα, χωρίς όμως αυτό να συμβεί ως το φινάλε του παιχνιδιού.

ΑΝΤΒΕΡΠ (Μπράιαν Ρίσκε): Μπουτέζ, Μπατάιγ, Αλμέιδα, Ντεσολέιγ (57′ λ. τρ. Ενχελς), Ντε Λετ (58′ Κουίρινεν), Ντουόμο, Γκέρκενς, Βερστράτ, Μπαλικισά (88′ Γιουσούφ), Μπένσον (73′ Σαμάτα), Έγκεσταϊν (73′ Φρέι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (66′ Ανδρούτσος), Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (46′ Αγκιμπού Καμαρά), Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου (60′ Βρουσάι), Ρόνι Λόπες (46′ Μασούρας), Τικίνιο (46′ Αραμπί).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ