aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ιστορική νίκη του Μαρόκου επί της Βραζιλίας

Το Μαρόκο έδωσε συνέχεια στις καταπληκτικές εμφανίσεις του στο Μουντιάλ νικώντας με 2-1 την Βραζιλία σε φιλικό που έγινε στην Ταγγέρη μπροστά σε 65.000 θεατές.

Ο Σοφιάν Μπουφάλ με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 29′, με τον Κασεμίρο να απαντά για την «σελεσάο» στο 67′ και τον Μπόνο να αντιδρά λανθασμένα. Η ομάδα της Αφρικής έφτασε στην πρώτη νίκη της ιστορίας της επί των πέντε φορές παγκόσμιων πρωταθλητών με τη βολίδα του Αμπντελχαμίντ Σαμπίρι στο 79′.

Το Μαρόκο μετρούσε δύο ήττες στις προηγούμενες συναντήσεις του με την Βραζιλία, ένα φιλικό 2-0 το 1997 και ένα 3-0 στους ομίλους του Μουντιάλ του 1998 στη Γαλλία.

Στον πάγκο της Βραζιλίας βρισκόταν ο υπηρεσιακός Ραμόν Μενέσες, καθώς δεν έχει επιλεγεί μόνιμος προπονητής μετά την αποχώρηση του Τίτε. Ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο διακαής πόθος της ομοσπονδίας για τη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ