aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαIFFHS: Κορυφαίος παίκτης στον κόσμο για το 2021 ο Λεβαντόφσκι

IFFHS: Κορυφαίος παίκτης στον κόσμο για το 2021 ο Λεβαντόφσκι

Την ώρα που τα ποδοσφαιρικά βραβεία της Χρυσής Μπάλας και της FIFA εκκρεμεί να δοθούν τις επόμενες μέρες, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) έβγαλε τον δικό της κορυφαίο παίκτη για το 2021.

Όπως ανακοίνωσε, είναι για δεύτερη σερί χρονιά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Βάσει του… αλγορίθμου με τον οποίο αξιολογεί η συγκεκριμένη ομοσπονδία τους παίκτες, ο Πολωνός φορ της Μπάγερν συγκέντρωσε 150 πόντους αφήνοντας πίσω του με διαφορά τον Λιονέλ Μέσι (105), ενώ ο υπόλοιπος ανταγωνισμός ήταν πολύ πιο μακριά.

Ο Ζορζίνιο είναι τρίτος με 40, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε τέταρτος με 35 και Μοχάμεντ Σαλάχ με τον Κιλιάν Εμπαπέ ισοβαθμούν στους 20, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις στους 15.

O «Λέβα» πέτυχε 64 γκολ μέσα στο 2021, με τον πλησιέστερο Κιλιάν Εμπαπέ να έχει 45 και τους Χάαλαντ, Ρονάλντο και Εμπαπέ να ακολουθούν με 43.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ