aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΙμπραχίμοβιτς: «Ο Γκουαρδιόλα δεν θέλει τις ηγετικές προσωπικότητες»

Ιμπραχίμοβιτς: «Ο Γκουαρδιόλα δεν θέλει τις ηγετικές προσωπικότητες»

Μετά την γκέλα κόντρα στη Σασουόλο (1-3) -όπου ο Γιώργος Κυριακόπουλος σημείωσε και ασίστ- η Μίλαν επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 3-0 της Τζένοα στη Serie A. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος άνοιξε το σκορ για τους ροσονέρι, ρωτήθηκε μετά το φινάλε της αναμέτρησης για το μέλλον του στον ιταλικό σύλλογο.

Ο Σουηδός σταρ δήλωσε πρόθυμος να επεκτείνει τη συνεργασία του με την ομάδα, αν ανανεώσει ο Στέφανο Πιόλι, πετώντας με τον τρόπο αυτό το μπαλάκι στη διοίκηση του συλλόγου.

«Χαίρομαι για αυτόν γιατί το αξίζει. Aν ανανεώσει, ανανεώνω. Ο Πιόλι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά», τόνισε χαρακτηριστικά ο 40χρονος σταρ. Υπενθυμίζεται ότι Μίλαν και Στέφανο Πιόλι είχαν δώσει τα χέρια εδώ και αρκετές ημέρες για να ανανεώσουν τους όρκους πίστης τους και το απόγευμα της Παρασκευής (26/11) ολοκληρώθηκε και το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας τους, με τους ροσονέρι να κάνουν γνωστό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους πως υπέγραψαν νέο συμβόλαιο με τον έμπειρο προπονητή μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Παράλληλα, ο Ιμπραχίμοβιτς μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μπαρτσελόνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Γκουαρδιόλα δεν με κατάλαβε ποτέ, ήθελε να σχεδιάσει όλα όσα έπρεπε να κάνω. Ο Γκουαρδιόλα δεν θέλει τις ηγετικές προσωπικότητες. Είχα γίνει πρόβλημα και αφού δεν μπορούσε να το λύσει, το έλυσα φεύγοντας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ