aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΗ «ζεστή» αγκαλιά του Κριστιάνο σε αγοράκι που έχασε τον πατέρα του στον σεισμό στην...

Η «ζεστή» αγκαλιά του Κριστιάνο σε αγοράκι που έχασε τον πατέρα του στον σεισμό στην Συρία (vid)

Περισσότεροι από 45.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη γειτονική Τουρκία και στη Συρία, ενώ χιλιάδες άλλοι εξακολουθούν να αγνοούνται. Ο νεαρός Ναμπίλ από τη Συρία, έχασε το μπαμπά του στους φονικούς σεισμούς και οι άνθρωποι της Αλ Νασρ, ακούγοντας το αίτημά του να συναντήσει απο κοντά τον Κριστιάνο Ρονάλντο τον προσκάλεσαν στην Σαουδική Αραβία.

Το αίτημα του Ναμπίλ καταγράφηκε από μια σαουδαραβική ομάδα διάσωσης που είχε ταξιδέψει στη Συρία για να βοηθήσει μετά την τραγωδία. Το απόσπασμα μοιράστηκε στη συνέχεια από τον Turki Al-Sheikh, πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Σαουδικής Αραβίας της Γενικής Αρχής Ψυχαγωγίας, ο οποίος ζήτησε βοήθεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βρεθεί το μικρό αγόρι.

Τελικά, ο Ναμπίλ εντοπίστηκε και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Αλ Νασρ με την Αλ Μπατίν στο στάδιο Mrsool Park μαζί με τη μητέρα του. Η ομάδα του Κριστιάνο επικράτησε με 3-1, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Μετά το παιχνίδι, ο Ναμπίλ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του και καταγράφηκε να λέει χαρούμενος: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βρίσκομαι στη Σαουδική Αραβία» πριν τον πλησιάσει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, Οι δυο τους μοιράστηκαν μια συγκινητική αγκαλιά πριν ο μικρός κάνει μαζί με το είδωλό του τον εμβληματικό πανηγυρισμό “Siu”.

Θυμίζουμε ότι ο Ρονάλντο ναύλωσε κι έστειλε ολόκληρο αεροπλάνο με βοήθεια για τα θύματα του σεισμού στην Τουρκία και την Συρία.

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ