aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Η Βίλα υποβιβάζονταν και ο αρχηγός γλεντούσε!

Σχεδόν ανεπιθύμητος είναι για τους οπαδούς της Άστον Βίλα ο αρχηγός Γκάμπι Αγκμπονλαχόρ μετά τις αποκαλύψεις πως γλεντούσε με έναν ακόμα φίλο του και δεν κοπέλες σε γνωστό ξενοδοχείο του Λονδίνου ενώ η ομάδα του έδινε μάχη για την παραμονή της στην Premier League.

Ο 29χρονος Αγκμπονλαχόρ  υποτίθεται πως βρίσκονταν σε πρόγραμμα αποκατατάστασης τραυματισμού του και για το λόγο αυτό είχε αποκλειστεί από τον προπονητή του για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οπως αποδείχτηκε βρισκόνταν στο ξενοδοχείο Mayfair Hotel του Λονδίνου και έκανε άλλου είδους… αποκατάσταση.

Μετά την ήττα από την Γιουνάιτεντ η Βίλα υποβιβάστηκε και μαθηματικά, ενώ μόλις αποκαλύφθηκαν οι φωτογραφίες  οι υποστηρικτές του συλλόγου ξέσπασαν κατά του πρώην πλέον αρχηγού της Βίλα. «Απλά κοιτάζοντας τον γυρίζει το στομάχι μου. Είναι ένα πραγματικό χαστούκι στο πρόσωπο για τους οπαδούς Βίλα», έγραψε ένας οπαδός της, ενώ οι περισσότεροι του ζήτησαν να παραδώσει τις φανέλες της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ