aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αθλητικά Νέα ΠοδοσφαίρουΔιεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΗ UEFA τιμωρεί και τη Λευκορωσία: Αγώνες σε ουδέτερη έδρα και κεκλεισμένων για εθνική και...

Η UEFA τιμωρεί και τη Λευκορωσία: Αγώνες σε ουδέτερη έδρα και κεκλεισμένων για εθνική και συλλόγους

Με επίσημη ανακοίνωση, η UEFA έκανε γνωστό ότι εξαιτίας των εξελίξεων στην Ευρώπη, λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, επιβάλει κυρώσεις και στις ομάδες της Λευκορωσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της UEFA:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA συνεδρίασε σήμερα και αποφάσισε ότι όλοι οι σύλλογοι και οι εθνικές ομάδες της Λευκορωσίας, που αγωνίζονται σε διοργανώσεις της UEFA, θα πρέπει να παίζουν τους εντός έδρας αγώνες τους σε ουδέτερες έδρες με άμεση ισχύ. Επιπλέον, κανένας θεατής δεν θα παρακολουθήσει αγώνες στους οποίους οι ομάδες από τη Λευκορωσία είναι τυπικά γηπεδούχοι.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA θα συγκαλεί περαιτέρω έκτακτες συνεδριάσεις, σε τακτική συνεχή βάση όπου απαιτείται, για να επανεκτιμήσει τη νομική και πραγματική κατάσταση καθώς εξελίσσεται και να λάβει περαιτέρω αποφάσεις, όπου απαιτείται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ