aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΗ Τσέλσι προσφέρει ως αντάλλαγμα τον Οντόι για να πάρει τον Κομάν από την Μπάγερν

Η Τσέλσι προσφέρει ως αντάλλαγμα τον Οντόι για να πάρει τον Κομάν από την Μπάγερν

Σύμφωνα με την γαλλική αθλητική εφημερίδα, ο Γάλλος εξτρέμ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των «Μπλε», οι οποίοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν τον Κάλουμ Χάντσον Οντόι για να τον πάρουν. Οι Βαυαροί θέλουν τον Άγγλο άσσο εδώ και ένα χρόνο και έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και στο φετινό καλοκαίρι για την απόκτησή του.

Ο 25χρονος άσσος των Γερμανών μετράει 200 συμμετοχές με 41 τέρματα και 50 ασίστ φορώντας τη φανέλα της Μπάγερν, ενώ έχει αγωνιστεί και με τις φανέλες των Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους, έχοντας αρκετές παραστάσεις και τρόπαια από μικρή ηλικία. Σίγουρα ο Γάλλος αποτελεί έναν εκρηκτικό εξτρέμ που μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές (έχει παίξει ακόμα και κρυφό σέντερ φορ).

Όσον αφορά τον Χάντσον Οντόι, το «σίριαλ» της μεταγραφής του στη Bayern κρατάει εδώ και καιρό και ίσως αυτή να είναι η ευκαιρία για το… φινάλε, αν τελικά οι Γερμανοί δεχτούν την προσφορά των Λονδρέζων για να κάνουν δικό τους τον 20χρονο Άγγλο εξτρέμ με καταγωγή από την Γκάνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ