aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ τρομερή ιστορία πίσω από την παρτίδα σκάκι των Μέσι και Ρονάλντο

Η τρομερή ιστορία πίσω από την παρτίδα σκάκι των Μέσι και Ρονάλντο

«Πανικό» προκάλεσαν το βράδυ του Σαββάτου οι δύο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της γενιάς αυτής.

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο κοινοποίησαν ταυτόχρονα μια ιστορική φωτογραφία την οποία «τράβηξαν» για τις ανάγκες μιας διαφήμισης της πασίγνωστης εταιρίας, Louis Vuitton. Ένα «κλικ» το οποίο «έριξε» το ίντερνετ.

Μέσι και Ρονάλντο πόζαραν για τη μεγάλη διαφημιστική καμπάνια, παίζοντας μαζί μια παρτίδα σκάκι, η οποία ωστόσο όπως φαίνεται δεν είναι καθόλου τυχαία. Ο λόγος; Διότι πρόκειται για μια κανονική παρτίδα σκάκι, η οποία μάλιστα έχει τη δική της ιστορική σημασία.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο 2017, δύο από τους κορυφαίους παίκτες σκάκι (όλων των εποχών) είχαν ακριβώς στην ίδια θέση τα πιόνια τους, κατά τη διάρκεια μιας παρτίδας τους. Ο Μάνγκους και ο Νακαμούρα έχουν δώσει τα τελευταία χρόνια πολλές παρτίδες σκάκι.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη είναι από τις πιο επικές που έχουν δώσει, διότι στο τέλος δεν… νίκησε κανένας τους. Η «μάχη» τους ήταν τόσο φοβερή που η παρτίδα έληξε χωρίς νικητή, με τους δυο παίκτες να δίνουν τα χέρια στο τέλος και να μένουν με την ισοπαλία.

Μόνο τυχαία δεν είναι λοιπόν η συγκεκριμένη παρτίδα και οι θέσεις που επέλεξε η Louis Vuitton να τοποθετήσει τα πιόνια στη σκακιέρα. Η γνωστή εταιρία δεν θέλησε να πάρει θέση για την ανάδειξη του GOAT και για αυτό επέλεξε να τους αφήσει με την… ισοπαλία, με το μεγάλο ερώτημα να μη λύνεται ούτε στο σκάκι!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ