aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΗ «τρομακτική» ενδεκάδα των πιο ακριβών μετεγγραφών στην Ευρώπη!

Η «τρομακτική» ενδεκάδα των πιο ακριβών μετεγγραφών στην Ευρώπη!

Μία ενδεκάδα που θα μπορούσε να φτάσει μακριά στο Champions League, και αδιαμφισβήτητα θα διεκδικούσε τον τίτλο, σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα και αν αγωνιζόταν, προέκυψε από τις πιο ακριβές μετεγγραφές ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη, με τους Τζακ Γκρίλις και Ρομέλου Λουκάκου να είναι… συμπαίκτες, και τον Τζέιντον Σάντσο να τους πλαισιώνει!

Ιδιαίτερα δύσκολη μοιάζε η επιλογή ενός προπονητή που θα μπορούσε να επιβληθεί σε μία τέτοιου είδους ενδεκάδα, που αθροιστικά κοστίζει 634,5 εκατομμύρια, αλλά η διάταξη που θα χρησιμοποιούσε, είναι δεδομένη.

Το καινοτόμο 3-4-3, με δύο μπακ που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μίας ολόκληρης πλευράς, και δύο ποδοσφαιριστές στο κέντρο που έχουν την δυνατότητα να τροφοδοτήσουν με μεγάλη επιτυχία, ένα σέντερ φορ περιοχής, όπως ο Ρομέλου Λουκάκου.

Κάτω από τα δοκάρια είναι ο Άαρον Ράμσντειλ που αγοράστηκε από την Άρσεναλ, έναντι 30 εκατομμυρίων λιρών, δίχως να λογίζεται για βασικός! Στα στόπερ συναντάται και πάλι μεταγραφή των «κανονιέρηδων», ο Μπεν Γουάιτ, ο Ουπαμεκανό και ο Ράφαελ Βαράν, που ακολούθησε τον δρόμο του πρώην συμπαίκτη του, Σέρχιο Ράμος και άφησε την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ολόκληρη η δεξιά πλευρά καλύπτεται από το… μέλλον της Παρί Σεν Ζερμέν, Χακίμι, η αριστερή από τον Μαρκ Κουκουρέγια της Μπράιτον (18 εκατομμύρια από την Χετάφε), ενώ στον χώρο του κέντρου η δυάδα Ντε Πολ- Μαρτίν Όντεγκααρντ, φαντάζει ιδιαίτερα παραγωγική ως προς την ικανότητα δημιουργίας φάσεων.

Και περνάμε στην επιθετική τριπλέτα, η οποία αποτελεί μόνη της, το 1/3 της αξίας των υπόλοιπων «8». Ο Τζέιντον Σάντσο των 90 εκατομμυρίων, συναντά τον πρώην αρχηγό της Άστον Βίλα, και νυν ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις, για να έρθει ο Ρομέλου Λουκάκου, και να επιστρέψει μετά από οκτώ χρόνια στην Τσέλσι, αποτελώντας την πιο ακριβή μεταγραφή του καλοκαιριού (115 εκατομμύρια λίρες)!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ