aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Η Τότεναμ σκέφτεται να αφήσει τον Κόντε να πάει στην Παρί, για να πάρει τον...

Η Τότεναμ σκέφτεται να αφήσει τον Κόντε να πάει στην Παρί, για να πάρει τον Ποτσετίνο

Ο Αντόνιο Κόντε αποτελεί τον βασικότερο λόγο που η Τότεναμ έχει πλέον βάσιμες ελπίδες να προλάβει την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League, ούσα μόλις δύο βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ! Και αυτό εξαιτίας των δύο σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων της με Μπράιτον και Μπρέντφορντ, καθώς οι Λονδρέζοι είχαν προσπεράσει και την συμπολίτισσά τους στην κούρσα προς τα «αστέρια»!

Ωστόσο, η διοίκηση της Τότεναμ και συγκεκριμένα ο Ντάνιελ Λίβι φαίνεται πως εξετάζουν την αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε από την τεχνική τους ηγεσία, για χάρη του… Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος την δεδομένη χρονική στιγμή, μοιάζει με το ένα πόδι εκτός Παρισιού!

Οι Γάλλοι δεν είναι ικανοποιημένοι απλώς με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το… παζλ συμπληρώνεται από το γεγονός πως πρώτος τους στόχος ενόψει καλοκαιριού είναι ο Αντόνιο Κόντε.

Μένει να δούμε τι θα συμβεί με το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αλλά όπως όλα δείχνουν τώρα, διόλου απίθανο δεν θα πρέπει να θεωρείται να έχουμε ανταλλαγή προπονητών ανάμεσα σε Τότεναμ και Παρί Σεν Ζερμέν!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ