aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Η Σίτι “χρυσώνει” τον Χάαλαντ για να κόψει την… όρεξη της Ρεάλ»

«Η Σίτι “χρυσώνει” τον Χάαλαντ για να κόψει την… όρεξη της Ρεάλ»

Ολόκληρη η γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ παρακολουθεί μεθυσμένη από ευτυχία τον νέο της Θεό να… διαλύει από την αρχή της σεζόν κάθε ρεκόρ σκοραρίσματος. Και τα μυθικά κατορθώματα του Έρλινγκ Χάαλαντ με τους Πολίτες, τα 42 γκολ σε 37 παιχνίδια δηλαδή, μόνο μυθικά συμβόλαια μπορούν να «γεννήσουν».

Κάπως έτσι, σύμφωνα με τη Sun, η Μάντσεστερ Σίτι δείχνει έτοιμη να προσφέρει στον Νορβηγό νέο «χρυσό» συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 570.000 ευρώ εβδομαδιαίως, καθιστώντας τον αυτόματα τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην Premier League! Υπενθυμίζουμε πως με την τρέχουσα συμφωνία των δύο πλευρών, η οποία λήγει το 2027, ο 22χρονος κερδίζει περίπου 1.6 εκατομμύρια τον μήνα.

Βέβαια, δεν είναι μόνο η ανεπανάληπτη επαφή του Χάαλαντ με τα δίχτυα αυτή που έχει πείσει τη διόικηση της Σίτι να του δώσει γη και ουρανό αλλά και οι λαμπερές μαδριλένικες δαγκάνες που σχεδιάζουν να τον αρπάξουν και να τον προσγειώσουν στην ισπανική πρωτεύουσα το καλοκαίρι. Φυσικά, ο λόγος για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία στο, εμμονικό με το γκολ, βλέμμα του Χάαλαντ βλέπει το δικό της μέλλον και φαίνεται πως ετοιμάζει… ειδική αποστολή για να του φορέσει την ολόλευκη φορεσιά όσο το δυνατόν συντομότερα.

Άλλωστε, πρόσφατα η ίδια η μάνατζερ του Νορβηγού έριξε λάδι στη φωτιά του συγκεκριμένου ζητήματος, δηλώνοντας πως: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή».

Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά το… σίριαλ της μάχης της Μάντσεστερ Σίτι και της Ρεάλ Μαδρίτης για τα μάτια του νορβηγικού θωρηκτού, δείχνει να έχει πολλά επεισόδια ακόμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ