aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Ρεάλ θέλει να... ξεφορτωθεί τον Βινίσιους και τον προσφέρει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Ρεάλ θέλει να… ξεφορτωθεί τον Βινίσιους και τον προσφέρει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το τελευταίο διάστημα έχουν αναπτύξει καλές σχέσεις, μετά την συμφωνία τους για την μετακίνηση του Ράφαελ Βαράν στο «Όλντ Τράφορντ».

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση του «deal». Ωστόσο, η Ρεάλ εκτός από τον Βαράν, θέλει να απομακρύνει από το ρόστερ της ακόμη ένα βασικό της ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Βινίσιους. O 21χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν κέρδισε ποτέ την εμπιστοσύνη των «μερένγκες» και γι’ αυτό οι ιθύνοντες της Ρεάλ, προσπαθούν με κάθε τρόπο να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους. Σύμφωνα με το «Sky Sports», η Ρεάλ θέλει να πουλήσει τον νεαρό άσο στους «κόκκινους διαβόλους» για 80 εκατομμύρια ευρώ, αλλά η Γιουνάιτεντ από την πλευρά της δεν έχει τα χρήματα που απαιτούν οι Μαδριλένοι.

Μετά την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από την Ντόρτμουντ, τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας έχουν αλλάξει. Γι’ αυτό και η Γιουνάιτεντ είναι θετική στην απόκτηση του Βινίσιους, αλλά μόνο με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ