aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGA«Η Ρεάλ προσέφερε 50 εκατ. ευρώ στην Παρί για να πάρει τώρα τον Μπαπέ»

«Η Ρεάλ προσέφερε 50 εκατ. ευρώ στην Παρί για να πάρει τώρα τον Μπαπέ»

Ο διάσημος Ιταλός μάνατζερ, Τζοβάνι Μπρανκίνι, σε συνέντευξή του στην «La Gazzetta dello Sport», αποκάλυψε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πρόταση 50 εκατομμυρίων ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να αποκτήσει τον Κιλιάν Μπαπέ, στην μετεγγραφική αγορά του Ιανουαρίου.

«Εξαρτάται από την Παρί. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να έχει τον Μπαπέ αμέσως και έχει προσφέρει 50 εκατομμύρια ευρώ. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί. Σίγουρα μου φαίνεται ότι η πρωτοβουλία του Φλορεντίνο Πέρεθ αξίζει προσοχή, είναι ένα μήνυμα σταθερότητας του συστήματος. Τελικά, είναι κρίμα για όλους που ένας παίκτης αυτού του επιπέδου μπορεί να φύγει το καλοκαίρι με ελεύθερη μετεγγραφή», εξήγησε ο Μπρανκίνι, ενώ πρόσθεσε ότι δεν ξέρει τι θα κάνουν στην Παρί ΣΖ, αλλά σίγουρα θα αποκτήσουν ένα μεγάλο αστέρι για να τον αντικαταστήσει.

«Σίγουρα θα έρθει ένα ζεστό καλοκαίρι με τους Χάαλαντ, Χάρι Κέιν και Βλάοβιτς στα πρωτοσέλιδα», είπε.

Σχολίασε επίσης-στη συνέχεια- την αναταραχή που προκάλεσε στην Τσέλσι με τις δηλώσεις του ο Ρομέλου Λουκάκου: «Ένα πραγματικό αυτογκόλ. Χάλασε την εικόνα του, μια κίνηση που προφανώς δεν συμφωνήθηκε με το μάνατζέρ του. Θα μείνει στην Τσέλσι και εν τω μεταξύ έχει δεχτεί κριτική από όλο τον κόσμο, επίσης επειδή η ίδια η Ίντερ ήταν ψυχρή», είπε για τον Βέλγο.

Τέλος, για την πιθανή άφιξη του Μοράτα στην Μπαρτσελόνα, ο Μπρανκίνι είπε ότι θα μείνει στη Γιουβέντους αφού η ιταλική ομάδα δεν έχει αντικαταστάτη.

«Απ’ ό,τι καταλαβαίνω, ο Άλβαρο θα παραμείνει στη Γιούβε. Ο Ντεπάι δεν ενδιαφέρει τους μπιανκονέρι ή την Ατλέτικο. Η σχέση του Μοράτα με τη Γιουβέντους είναι ακόμα καλή γιατί η επιθυμία του να βρει έναν σταθερό προορισμό εκτός Μαδρίτης έγινε κατανοητή, αλλά είναι εξίσου αλήθεια ότι η Γιουβέντους δεν μπορεί να τον αφήσει να φύγει χωρίς αντικαταστάτη» είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ