aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΗ Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει για Έρικσεν (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει για Έρικσεν (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αναθερμάνει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Δανού μεσοεπιθετικού της Τότεναμ, Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Έρικσεν αποτελούσε μεγάλο στόχο της Ρεάλ για το καλοκαίρι που μας πέρασε με τους Μαδριλένους να ασχολούνται με την περίπτωσή του μήνες πριν.

Τελικά η μεταγραφή δεν προχώρησε, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν τον έβγαλε από το κάδρο. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς παρατηρούσε πως κυλούσε και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Σε αυτό το σημείο δεν συνέβη τίποτα απολύτως, με τον Έρικσεν να μπορεί από τον Ιανουάριο να συζητήσει με όποια ομάδα το επιθυμεί, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Έτσι σύμφωνα με τη Marca, η Ρεάλ θα επιστρέψει καταθέτοντας επίσημη πρόταση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, πιέζοντας την Τότεναμ, η οποία γνωρίζει πως κινδυνεύει να τον χάσει χωρίς να βάλει ούτε μια λίρα στα ταμεία της το καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ