aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGA«Η Ρεάλ διαπραγματεύεται με την Ντόρτμουντ την υπογραφή του Χάαλαντ»

«Η Ρεάλ διαπραγματεύεται με την Ντόρτμουντ την υπογραφή του Χάαλαντ»

Μόνο βέβαιο δεν θεωρείται το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ. Πριν από μερικές ημέρες στην Αγγλία ήταν σίγουροι για την μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Σίτι. Αυτή τη φορά δημοσιεύματα από την Ισπανία και συγκεκριμένα από την «Sport.es», παρουσιάζουν τον Νορβηγό επιθετικό μια ανάσα από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, το ισπανικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο γενικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Χανς Γιόακιμ Βάτζκε, θα μεταβεί μέσα στην εβδομάδα στη Μαδρίτη προκειμένου να κάτσει στο τραπέζι με τους ιθύνοντες της Ρεάλ και να συζητήσουν τους όρους μεταγραφής του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Η Ντόρτμουντ επιδιώκει να κλείσει τη λειτουργία το συντομότερο δυνατό προκειμένου να γεμίσει τα ταμεία της κι επιπλέον να επισπεύσει τις διαπραγματεύσεις για τον αντικαταστάτη του Νορβηγού με την υπογραφή του επιθετικού της Σάλτσμπουργκ, Καρίμ Αντεγιέμι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ