aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1«Η Παρί Σεν Ζερμέν συμφώνησε με την Γιουνάιτεντ για τον Πογκμπά»

«Η Παρί Σεν Ζερμέν συμφώνησε με την Γιουνάιτεντ για τον Πογκμπά»

Η Παρί Σεν Ζερμέν σχεδιάζει μεθοδικά να ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καθώς μετά τους Ντοναρούμα, Χακίμι, Βαϊνάλντουμ και Σέρχιο Ράμος φέρεται να έχει καταλήξει σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «canal-supporters.com οι δύο ομάδες ήταν σε ανοιχτή γραμμή το τελευταίο διάστημα και πρόσφατα τα βρήκαν σε όλα για την μετακίνηση του 28χρονου μέσου στο Παρίσι.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα, ο Πογκμπά ήταν δυσαρεστημένος στο «Ολντ Τράφορντ» και πίεζε την διοίκηση, προκειμένου να τον αφήσει να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους» αυτό το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο μέχρι το το 2022.

Τελικά, οι ιθύνοντες του συλλόγου, αποδέχθηκαν το αίτημα του Γάλλου αστέρα, με τον ίδιο να ετοιμάζει βαλίτσες για Γαλλία και την Γιουνάιτεντ να βάζει στα ταμεία της ένα ποσό το οποίο «αγγίζει» τα 80 εκατομμύρια ευρώ. Οσον αφορά το μισθό του, ο Πογκμπά θα είναι ο τρίτος ακριβοπληρωμένος παίκτης της ομάδας, πίσω από τους Νεϊμάρ και Κιλιάν Μπαπέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ